Nieuws 2004

Managementtrainingen bij de gemeente Ridderkerk
KEI Consultancy heeft een tender gewonnen om alle leidinggevenden te trainen en te coachen op het gebied van coachingsvaardigheden. Er zal eerst een scan worden gemaakt van ieders managementkwaliteiten waarna bepaald zal worden waar secuur op getraind en gecoached gaat worden. Aftrap vindt in januari 2005 plaats. Het traject zal tot ca. eind 2005 lopen.

Masterclass Businessclub Marco Polo
Op 9 maart zal KEI Consultancy een masterclass organiseren voor Businessclub Marco Polo met als thema communicatie. Deze masterclass zal bestaan uit een theoretisch en interactief gedeelte.

Samenwerking met KvK
28 September 2004 is er bij de Kamer van Koophandel West Brabant een workshop verzorgd door Arnold van der Leden. De doelgroep van deze inspirerende avond zijn startende bedrijven en het onderwerp is: "presenteer jezelf en je bedrijf". De workshop vindt plaats in Breda en duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Nieuwe website
Vanaf 16 augustus 2004 is er een nieuwe website van KEI Consultancy in de lucht. Uitgebreider, dieper en inspirerender! Een aantal voor u geselecteerde muziekfragmenten begeleiden u bij het bezoek aan onze site.

KEI Consultancy campagne in Soeps Lifestyle Magazine
In de maanden mei, juni en juli hebben advertenties van KEI Consultancy in Soeps gestaan. Binnenkort zal er een tweede campagne volgen...
ยป Bekijk de advertentie

Nieuws

Archief