Nieuws 2006

2006 is een goed jaar voor KEI Consultancy!
Het jaar 2006 is nog niet voorbij maar halverwege november kunnen we al zeggen dat dit jaar een topjaar zal worden voor ons bedrijf. In totaal zijn er dit jaar tot nog toe 882 mensen door KEI Consultancy getraind. Bekijk het overzicht van 2006.

Training bij Profile de Fietsspecialist
Lees alles over deze training bij 'Onze klanten -> Referenties -> Profile de Fietsspecialist'.

Workshop bij Colin
Colin, de netwerkorganisatie voor de creatieve industrie in West-Brabant organiseert op 25 oktober een netwerkbijeenkomst. KEI Consultancy zal daar een belangrijk deel van onder de hoede nemen.
» Bekijk de flyer
» Lees het interview

Presentaties, workshops en seminars door KEI Consultancy
KEI Consultancy wordt steeds meer gevraagd om presentaties, seminars en workshops voor bedrijven en organisaties te ontwikkelen.
» Een voorbeeld van een workshop prijsonderhandelingen.

KEI Consultancy Partner van La Pura Vida
KEI consultancy ondersteunt graag activiteiten waarbij inspiratie voorop staat. En wat is inspirerender dan uit je dak gaan op goede muziek? Daarom ondersteunen we het feest dat de organisatie La Pura Vida op 8 oktober in Breda organiseert met de titel: "To the Club". Klik hier voor de poster
Foto's van het feest! Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4 | Foto 5 | Foto 6 | Foto 7

KEI Consultancy actief in bibliotheekbranche
De afgelopen maanden zijn een aantal trainers actief betrokken geweest binnen de bibliotheken Eindhoven, Breda en Altena. Bij de OBE, de Openbare Bibliotheek Eindhoven, zijn 100 Front Office medewerkers in mei en juni getraind op het gebied van verkoopvaardigheden. Voor dit traject is een uniek, zeer interactief, trainingsprogramma geschreven waarbij in twee (volle) dagen alle belangrijke facetten van verkoop zijn belicht. Na afloop is gebleken, dat de medewerkers enthousiast termen uit de training in de praktijk gebruiken om elkaar te coachen op de werkplek.

Nieuwsbrief najaar 2005/ voorjaar 2006
Het allerlaatste nieuws is naar al onze relaties via een nieuwsbrief verspreid.
» Bekijk de nieuwsbrief.

Arnold in de pers!
Er is een artikel van Arnold geplaatst in de pers! Lees het artikel in Soeps.
Artikel is verschenen in het decembernummer van Lifestylemagazine Soeps in Eindhoven. Dit magazine is in de hele regio groot Eindhoven verkrijgbaar en heeft een oplage van 10.000 stuks en een geschat leespubliek van ca. 100.000 mensen.

Nieuws

Archief