"Open" Seminars en Trainingen
In samenwerking met enkele partners kunnen we u de volgende open seminars en trainingen tot halverwege 2011 aanbieden. U kunt zich hiervoor individueel  inschrijven! Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u ons bellen of mailen op: info@keiconsultancy.nl

Bionda en Arnold krijgen dochter
5 maart j.l. is Amber Olivia geboren, de dochter van Arnold en Bionda. Amber was bij de geboorte bijna 9 pond en kerngezond. Amber is het zusje van Bob en Noortje.

Albert Jan naar de Markiezaat
Onze collega Albert Jan Smallegang heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is de nieuwe Front Office Manager bij de bibliotheek Markiezaat geworden;  een enorme uitdagende functie. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe job!

Displaytrainingen voor in de bibliotheek of winkel
Binnenkort kunnen we u ook displaytrainingen voor in de winkel of bibliotheek aanbieden. De training bestaat uit twee niet aaneengesloten dagdelen waarbij vooral praktisch zal worden ingestoken. In korte bewoordingen zullen de grondbeginselen van het displayen uiteen worden gezet, waarna de deelnemers vooral veel zelf zullen oefenen in onder meer het plaatsen van displaytafels en het bewust verleiden van de klant.

Samenwerking met de bibliotheek Almere gecontinueerd
Na de afgelopen jaren met succes diverse trainingen bij de bibliotheek Almere te hebben uitgevoerd, zijn we er trots op dat de samenwerking wordt geïntensiveerd. De komende twee jaren zullen we trainingen op het gebied van out of the box denken en een training feedback voor teams ontwikkelen en uitvoeren.

Nieuwe opdrachtgevers
De afgelopen maanden hebben de volgende nieuwe klanten voor KEI gekozen. We bedanken alle organisaties voor het vertrouwen.

KEI in het nieuws
Ook de afgelopen maanden was KEI weer in de pers te vinden.  Klik hier voor een column van Arnold die onlangs is gepubliceerd. Klik hier voor een advertentie die in april 2010 is geplaatst.

KEI  naar Frankrijk
Zoals we in een eerdere nieuwsbrief gemeld hebben, zijn we druk bezig geweest onze diensten naar Frankrijk te exporteren.  Hiertoe hebben we een exportsubsidie gekregen vanuit het ministerie van Economische zaken. Klik hier voor een presentatie die we hebben ontwikkeld van KEI Consultancy in het Frans. De compleet tweetalige trainers (Frans en Nederlands), die voor KEI de Franstalige markt gaan bewerken, stellen zich graag aan u voor. Klik hier voor een introductie van Margriet Knip. Klik hier voor een introductie van Christine Vloeberghs

Een goed PR plan schrijven
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we gevraagd een PR plan te ontwikkelen voor een groot project welk aanstaande is. Mocht u vaker de pers willen halen en een goede pr willen creëren, aarzel dan niet ons eens te benaderen. In een kosteloos adviesgesprek verkennen we uw behoefte en bepalen we de juiste stappen.  De invulling van deze stappen kunt u zelf of door ons laten doen. Aan u de keuze!

Nieuws

Archief