Teambuilding 'HEEL het TEAM'

Onze nieuwe aanwinst bij KEI,  Marjolein Melis, heeft de teambuilding ‘HEEL het TEAM’ ontwikkeld.

Vanuit welke behoefte?

Vanuit de vraag van een klant hebben we dit idee ontwikkeld. Deze klant heeft behoefte aan een team dat meer een gezamenlijke positiviteit uitstraalt, de neuzen 1 kant op gericht en waarbinnen harmonie en openheid de basis vormen. Hij voelt dat er dingen spelen op zijn afdeling, dat mensen onderling irritaties en weerstanden hebben ontwikkeld, en dat dit de sfeer en het gevoel van inspiratie beïnvloedt.

Uitgangspunt van de workshop is dat ieder individu binnen een team zijn eigen energie, kwaliteiten, maar ook te ontwikkelen groeikansen met zich meebrengt. Als mens ‘heel’ zijn is een levenswerk, als team een eenheid vormen is net zo goed een heel interessant en vruchtbaar proces.

Wat gaan we samen doen?

We gaan samen, vanuit een open houding, kijken waar in het team kwetsbare punten zitten m.b.t. het onderlinge contact en de werkhouding. Welke houding van je collega of manager staat jouw inspiratie in de weg, wie of wat haalt jou ‘uit je ding’, waar spelen zich weerstand en projectie af? Hoeveel invloed heeft dat op de rest van het team? Wat is jouw eigen verantwoordelijkheid binnen de relatie met die ‘lastige’ collega? Door welke bril kijk jij en kun je je houding daarin veranderen zonder jezelf geweld aan te doen?

Als je het team van nabij beziet, wie heeft dan welke rol, welke leden klikken makkelijk met elkaar, en welke leden hebben moeite om elkaar te verstaan, te erkennen, te accepteren, en wat is de basis van deze blokkade?

In de workshop is ruimte voor delen en elkaar beter leren kennen. Waar liggen je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen? Als je elkaars valkuilen kent, en accepteert, ontstaat er een open houding en verbinding, en kun je elkaar helpen alert te blijven en het team ‘heel’ te houden.

We werken met rollenspellen, diverse coachingaspecten komen aan bod, en we komen tot een bijzondere team’creatie’, uniek en nooit eerder vertoond!

Praktische informatie over de teambuilding ‘heel het team’:
Tweedaagse workshop van 10 uur tot 19 uur
Prijs per teamlid: euro 295,- excl. accomodatiekosten 
Teamgrootte maximaal 15 personen
Met ieder teamlid een persoonlijk intake-gesprek

Na het volgen van de workshop is het, indien daartoe behoefte of noodzaak bestaat, mogelijk om in persoonlijke coaching of duo-coaching te voorzien.

Voor nadere informatie en vragen m.b.t. uw specifieke team-uitdaging, kunt u contact opnemen met KEI Consultancy, Marjolein Melis, telefoon: 076-5656661 of 06-22349642

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze diensten

Contactgegevens

KEI Consultancy
Oude Vest 4
4811 HT Breda
Tel: 076 56 56 661
Email: info@keiconsultancy.nl