Branchespecialismen

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf bijzonder veel kennis opgebouwd rondom de volgende branches/ doelgroepen:

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Starters
Via de Kamers van Koophandel in Tilburg, Breda en Zeeland verzorgen we al jaren verschillende seminars voor startende bedrijven. In onze kennisbank vindt u de hand-outs terug. Via deze workshops hebben we veelvuldig startende bedrijven meegeholpen een vliegende start te maken. Dit is altijd een op maat gemaakt programma waarbij afwisselend getraind en gecoached wordt. Voor het volgen van één van onze seminars bij de Kamer van Koophandel kunt u de website bezoeken: www.kvk.nl

Ook via het door Rewin opgerichte project, Westtop, verzorgen we veel trainingen voor startende bedrijven in de buitengebieden van West-Brabant. Deze trainingscyclus bestaat uit vier avondsessies van drie uur waarbij de volgende onderwerpen langskomen:

Workshop I: “Blik op Ik”
Wie ben jij als ondernemer? Leer je eigen valkuilen en kwaliteiten kennen.

Workshop II: “Leren op anderen te anticiperen”
Welk voorkeursgedrag heb je als ondernemer zelf? En hoe stem je je eigen gedrag goed af op de ander?

Workshop III: “Communicatie en gespreksstructuur”
Communicatie is de basis van goede samenwerking. Tijdens deze avond wordt aangeleerd wat een goede gespreksstructuur is en hoe je die kunt toepassen.

Workshop IV: “Verkopen”
Waar draait het in de verkoop om? Vooral het bewust krijgen van de eigen gevoelswaarde is in deze avondsessie belangrijk. Maar ook zal het bepalen van de unieke eigen product/ organisatie kenmerken centraal staan. En dan vooral het omzetten van deze kenmerken naar unieke voordelen voor de klant. Hiermee kunnen Unique Selling Points worden bepaald alsmede een Elevator Pitch worden geschreven.

Lees hier de evaluatie van een van de getrainde groepen.

Resumé: Voor startende bedrijven hebben we uitgebreide programma’s ontwikkeld om communicatieve en verkoopvaardigheden van startende ondernemers te verbeteren.

Non Profit branche

De non profit is voor KEI consultancy een belangrijke branche. Er worden vooral binnen deze branche trainingen verzorgd op communicatieve thema’s, zoals teambuilding, verbeterde klantgerichtheid, coachingsvaardigheden.
Bij o.a. de gemeente Ridderkerk, het Wereld Natuurfonds en de Vereniging Zonnebloem zijn de afgelopen jaren trajecten uitgevoerd.

Bibliotheekbranche

Vanaf 2006 verzorgt KEI Consultancy specifiek op maat gemaakte trainingsprogramma’s binnen de bibliotheekbranche. Vooral op het gebied van de onderwerpen feedback en verkoopvaardigheden hebben we tientallen bibliotheken getraind. Maar ook zijn we inmiddels betrokken bij MT trainingen, waarbij we de deelnemers leren om meer vanuit de omgeving naar de eigen organisatie te kijken en van daaruit op zoek te gaan naar de kernwaarden van de organisatie. Voor meer informatie over deze vijfdaagse MT training kunt u contact met ons opnemen.

Er zijn een heel aantal artikelen in het bibliotheekblad over ons bedrijf in 2007 en 2008 gepubliceerd. Hieronder vind u een tweetal artikelen en een aantal advertenties die we hebben geplaatst. Als laatste vind u de columns die Arnold voor het bibliotheekblad heeft geschreven en die in de loop van 2008 zullen worden gepubliceerd.

Onze kennis

Contactgegevens

KEI Consultancy
Oude Vest 4
4811 HT Breda
Tel: 076 56 56 661
Email: info@keiconsultancy.nl