Profile de Fietsspecialist

Enig in Europa...

...is de bruine Hollandse kroeg in de winkel van Profile PDG Bikestore "de Fietsspecialist" te Drongen (Belgiƫ). Kramiek en Patrick waren de geweldige gastvrouw en gastheer tijdens de Belgische verkoopcursus "Beter verkopen".

Arnold van der Leden, de trainer van dienst, gaf het startschot van de cursus op 6 november 2006 om 19u00. De kroeg was dus nog leeg want er was werk aan de winkel.Arnold had het contact en de interactie met de groep direct te pakken en de sfeer zat er meteen in. Het theorie gedeelte van de verschillende onderwerpen kwam aan bod;

Tijdens de pauze liep natuurlijk de kroeg naar goede Belgische gewoonte vol. Een ideale gelegenheid om gebak te laten aan rukken om de eerste plaats van "Beste Winkelketen van Nederland in de categorie fietsen en vrije tijd" te vieren.

Na de pauze werd het theorie gedeelte verder afgewerkt en werd er een aanvang gemaakt met de praktijksessie op basis van rollenspelen.

Bij deze wil ik ook de trainer Arnold nog even bedanken dat hij alles zo geboeid en in simpele Jip en Janneke taal heeft uitgelegd.

De reden van dit verslagje is eigenlijk een bedankje voor de deelnemers, gastvrouw en gastheer en de trainer. Zij hebben er zo een fantastische avond van gemaakt dat deze cursus al volop geslaagd is, al moet deel 2 nog komen. De chemie die tijdens deze cursus in de lucht hing was echt voortreffelijk! Ik zou zeggen dat de cursus enig in Europa was.

P.S.: Voor mij was het de beste verkoopcursus die ik ooit meegedraaid heb!