Profiel

KEI Consultancy is op 19 februari 2004 opgericht door Arnold van der Leden. Na 4 jaar als bedrijfsadviseur en trainer voor een werkgever te hebben gewerkt, werd er door zijn klanten de vraag neergelegd waarom hij het niet eens voor zichzelf zou proberen? Deze uitdaging is door Arnold opgepakt.

KEI Consultancy is dus vooral door de input van zijn klanten opgericht. De klantgerichtheid zit in de pori?n van het bedrijf, wij bestaan louter en alleen in onderlinge verbondenheid met onze opdrachtgevers!

Zoals bij vele bedrijven hebben de KEI consultants gezien, dat het hanteren van concrete meetinstrumenten om medewerkers op te beoordelen vaak ten koste gaat van de sfeer, het vertrouwen en de werkinspiratie. Het brengen van kennis en het verkrijgen van vertrouwen in elkaar, het beleven van een geïnspireerde werkplek met verbondenheid binnen het team is de combinatie waarop wij ons willen richten.

Kennis is weten, Inspiratie is voelen, hoe zou het zijn als binnen uw bedrijf de zelfkennis van uw medewerkers over hun eigen functioneren wordt verbeterd en de inspiratie toeneemt?

Stelt u zich dat eens voor… geweldig toch.

KEI Consultancy wil geen alledaags trainingsbureau zijn, waarbij vaardigheden als trucjes worden aangeleerd. Nee, Kei Consultancy is de inspiratiebron voor zelfreflectie, het ophalen van weggestopte emoties, het leren van nieuwe inspirerende gedragsvormen en daaruit voortkomende vaardigheden. Dit alles buitengewoon concreet in SMART doelstellingen geformuleerd.

Hierbij schuwen we de confrontatie niet! Confrontatie kan de manier zijn om zaken duidelijk te krijgen. Uitgangspunt voor ons handelen zal echter altijd het respect naar een ieder blijven.

Leren, respect, verbondenheid zijn de kernwoorden waar het wat ons betreft om gaat. Dit alles om het einddoel in zicht te houden:een wereld die bestaat uit open mensen, bereid om de zelfconfrontatie aan te gaan (= willen leren) in harmonie met zijn omgeving.

Over KEI

Contactgegevens

KEI Consultancy
Oude Vest 4
4811 HT Breda
Tel: 076 56 56 661
Email: info@keiconsultancy.nl